Поръчай списание „Й“

Абонамент

Абонаментът за печатното издание на „Й“ е 27,99 лв за три броя на списанието (списанието излиза на 1 март, 1 юли и 1 ноември). Цената включва доставка до посочен от Вас адрес с Български пощи. Гарантираме получаването на броевете. Броевете ще са при Вас в момента или скоро след излизането им. Забележете, че като подарък ще получите и дигиталното издание на съответните броеве на посочения от Вас имейл адрес. Може да се абонирате, следвайки този линк.

Абонаментът за дигиталното издание на списание „Й“ е 14,90 лв за четири броя. Получавате изданието във форматите Epub и MOBI. За да се абонирате за дигиталното издание, последвайте този линк.

Поръчка на единични броеве

Ако не желаете да се абонирате, може да поръчате единични броеве на печатното издание. Отново, това включва доставка до адрес в България, както и подарък дигиталното издание на броя.

Ако искате да поръчате единични броеве от дигиталното издание, линковете са следните:

Надграждане до абонамент

Ако вече сте поръчали единичен брой от дигиталното издание, но искате да надградите до абонамент за дигиталното издание, можете да го направите като доплатите разликата 9,90 лв, следвайки този линк. Така ще получите следващите три броя след този, който сте поръчали.

Допълнителна информация

След поръчката ще получите потвърждение в рамките на един работен ден от editor.ikratko@gmail.com на посочения от Вас e-mail. Това е, защото процесът на изпращане не е изцяло автоматизиран и преглеждаме всяка поръчка на ръка, за да не станат грешки. Ако не сте получили двата файла (Epub и MOBI) до няколко часа, проверете папката спам или ни пишете. Отговаряме бързо.

Ако имате въпроси, пишете ни на hello@ikratko.net.

Благодарим Ви!