Поръчай списание „Й“

Печатно издание

Предлагаме абонамент за печатното издание на „Й“. Цената е 26,49 лв за три броя на списанието (списанието излиза на 1 март, 1 юли и 1 ноември). Цената включва доставка до посочен от Вас адрес с Български пощи. Гарантираме получаването на броевете. Броевете ще са при Вас в момента на излизането им. Забележете, че като подарък ще получите и дигиталното издание на съответните броеве на посочения от Вас имейл адрес.

Може да се абонирате, следвайки този линк.

Ако не желаете да се абонирате, може да поръчате единични броеве, като цената е 9,49 лв за брой. Отново, това включва доставка до адрес в България, както и подарък дигиталното издание на броя. Може да поръчате текущия брой 3 „Метаморфози“, следвайки този линк.

Дигитално издание

Дигиталното издание е във форматите Epub и MOBI. Абонаментът за дигиталното издание на списание „Й“ е 14,90 лв за четири броя. За да поръчате абонамент, последвайте този линк.

Ако искате да поръчате единични броеве, линковете са следните:

Ако вече сте поръчали единичен брой от дигиталното издание, но искате да надградите до абонамент, можете да го направите като доплатите разликата 9,90 лв, следвайки този линк. Така ще получите следващите три броя след този, който сте поръчали.

Важно! След поръчката на излязъл вече брой ще получите изданието в рамките на същия ден от editor.ikratko@gmail.com на посочения от Вас e-mail. Това е, защото процесът на изпращане не е изцяло автоматизиран и преглеждаме всяка поръчка на ръка, за да не станат грешки. Ако не сте получили двата файла (Epub и MOBI) до няколко часа, проверете папката спам или ни пишете. Отговаряме бързо.

Ако имате въпроси, пишете ни на hello@ikratko.net.

Благодарим Ви!