Поръчай списание „Й“

Абонамент

Абонаментът за дигиталното издание на списание „Й“ е 14,90 лв за четири броя. Получавате изданието във форматите Epub и MOBI. За да се абонирате за дигиталното издание, последвайте този линк.

От 17 март 2023 отново предлагаме абонамент за печатното издание. Абонаментът е 33,00 лв за три броя на списанието. Включва доставка до адрес в България и дигиталното издание на броевете. Може да се абонирате, следвайки този линк.


Поръчка на единични броеве

Може да поръчате единични броеве на печатното издание през линковете долу. При поръчка на печатното издание чрез следните линкове получавате подарък дигиталното издание на броя.

  • Брой 3 „Метаморфози“ (1 март 2022) е с изчерпан тираж към 10 март 2023. Ако желаете да бъдете уведомени в случай на разпечатване на допълнителни бройки, моля, попълнете този формуляр.
  • Брой 4 „Любовен двуъгълник“ (1 юли 2022) може да поръчате, следвайки този линк. Цената включва доставка до адрес в България с Български пощи.
  • Брой 5 „И с корона“ (1 ноември 2022) може да поръчате, следвайки този линк. Цената включва доставка до адрес в България с Български пощи.
  • Брой 6 „През девет земи“ (март 2023) излезе под шапката на издателство Скрибенс. Може да поръчате броя по два начина:

Ако искате да поръчате единични броеве от дигиталното издание, линковете са следните:

Книжарници и събития

Освен чрез онлайн поръчка, може да намерите книжките и ‘на живо’ на няколко места в страната.

  • Варна – кафе-книжарница The Bookstore, ул. Преслав 12.
  • София – Хралупата, ул. Стефан Караджа 22.
  • Броеве 4 и 5 могат да бъдат намерени освен това и в Пловдив – кафе-книжарнице Jazz Cafe, ул. Петко Каравелов 25.
  • Брой 6 може да бъде намерен освен това и в София – Български книжици (ул. Аксаков 10), книжарница НАТФИЗ (ул. Стефан Караджа 20), Нисим (бул. Васил Левски 59).

Книжки може да намерите и на редовните събития на списанието, както и на събития, организирани от издателство Скрибенс.

Допълнителна информация

След поръчката ще получите потвърждение в рамките на един работен ден от editor.ikratko@gmail.com на посочения от Вас e-mail. Това е, защото процесът на изпращане не е изцяло автоматизиран и преглеждаме всяка поръчка на ръка, за да не станат грешки. Ако не сте получили двата файла (Epub и MOBI) до няколко часа, проверете папката спам или ни пишете. Отговаряме бързо.

Ако имате въпроси, пишете ни на hello@ikratko.net.

Благодарим Ви!